Hermetiske rognebær





Ingredienser

rognebær

Lake:
1,5 kg sukker pr l vann


Annonse



Fremgangsmåte:

Bruk kun helt modne og gjennomfargede bær. Kok laken. Rens vekk stilker på bærne og skyll dem. Dypp de så ett par minutter i den kokende laken før de legges på glass. Hell over lake og skru igjen. Hermetiser ved 85°C i 25 min for 1 l glass og 20 min for 1/2 l glass.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15295)
Kategori: Hermetisering
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-08-27
Oppdatert dato:2003-08-27
Lesere: 2832 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.