Hermetiske stikkelsbær fra Gloppen



Ingredienser






Fremgangsmåte:

Knapt modne, men gjevnt store stikkelsbær avtørres og blomst og stilk avklippes. En sukkeropløsning koges av 1 kg sukker og 1 liter vand til en tykk sirup, heri gives bærene et opkog, hvorpaa de straks tages opp og overheldes koldt vand. Når dette er avsilt legges de ned paa glassene og overheldes den varme sukkeropløsning. Glassene fyldes til 1 cm fra kanten og lukkes. Koges i 6 minutter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14096)
Kategori: Hermetisering
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-27
Oppdatert dato:2003-05-27


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.