Fotograf:
Jesper Høst
Etter to veldig hektiske dager med konkurranser i København, har Norge fått en ny mester i drinkmiksing under den nordiske finalen av Diageo World Class. Årets vinner er Jesper Høst fra No.19 i Oslo. Samtidig har han også kvalifisert seg for å representere Norge verdensmesterskapet for bartendere, World Class Global Finals. Oppskriften inneholder
236 Kalorier,
0 g Karbo,
0 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Oppskriften har ikke allergener
Into the Wild Martini er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
3791 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Into the Wild Martini!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 235.70 | 176.78 | Kcal |
Protein | 0.04 | 0.03 | gram |
Karbohydrat | 0.26 | 0.20 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Alkohol | 33.50 % | | | |
Salt | 0.01 | 0.01 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 37.82 | Kr 28.37 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 75 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0,44 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rør alle ingredienser over is og server i en tradisjonell turkopp
av tre. Garnér med friske granskudd på en cocktailpinne
Denne drinken er inspirert av norsk natur. En aromatizer spredte
lukten av skog i hele rommet og drinken er "rørt" i en gammel
kaffekjele. Smaksprofilen er basert på sitrus- og krydderblandingen
som er unik for Tanqueray Ten, og fremstår ren og klar som en fjellbekk
i glasset. Servert på en seng av granskudd
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Jesper Høst
(Intern: 31500)
Tilberedningstid:
1-10 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Cocktail
Innlagt dato:2014-06-16
Oppdatert dato:2014-06-16
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift