Kamsemaga fra Kvænangen



Ingredienser

Renset fiskelever,
rugmel,
pepper, salt.




Fremgangsmåte:

Alt blandes til en deig og fylles i rensede og vaskede fiskemager fra torsk.
Åpningen på magen knytes for og magen legges i kokende vann i ca. 20 minutter.

Kamsemager ble gjerne spist med flatbrød til eller ved siden av ferskfisk.

Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen Utgitt av Landbruksforlaget

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Landbruksforlaget
(Intern: 18318)
Kategori: Tilbehør
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-26
Oppdatert dato:2004-07-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.