Ingredienser
Renset fiskelever,
rugmel,
pepper, salt.
Fremgangsmåte:
Alt blandes til en deig og fylles i rensede og vaskede fiskemager fra torsk.
Åpningen på magen knytes for og magen legges i kokende vann i ca. 20 minutter.
Kamsemager ble gjerne spist med flatbrød til eller ved siden av ferskfisk.
Hentet fra boken Samisk mat og kultur. Skrevet av Ardis Kaspersen
Utgitt av Landbruksforlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Landbruksforlaget
(Intern: 18318)
Kategori:
Tilbehør
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-26
Oppdatert dato:2004-07-26
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.