Kamshode





Ingredienser




Annonse



Fremgangsmåte:

Kams lages av torskelever. Vask og rengjør den. Arbeid den fin med salt og spe med surmelk. Man kan også bruke kokte eller rå poteter som knuses og raspes fint. ha i pepper eller ingefær, og litt sirup om man ønsker det. Deretter grynmel til massen er passe tykk. Rengjør torskehodene og legg kramsen, som er formet til passe store boller, inni hodet og ha alt i kokende vann. La det koke ca 20 minutter.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13660)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-18
Oppdatert dato:2003-05-18
Lesere: 3007 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.