Levermølje inneholder
553 Kalorier,
0 g Karbo,
6 g Protein og
59 g Fett pr 100 gr
Levermølje har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Levermølje er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
4977 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Levermølje!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 553.00 | 2 765.00 | Kcal |
Protein | 5.50 | 27.50 | gram |
Karbohydrat | 0.00 | 0.00 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 59.00 | 295.00 | gram |
Mettet fett | 9.40 | 47.00 | gram |
Salt | 0.12 | 0.60 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 8.50 | Kr 42.50 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 500 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 0 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Vask lever og fjern sener og hinner. La den ligge i kaldt vann en times tid. Kuttes i 3 cm store biter.
Varm opp fiskekraft og ha i leveren. La småkoke i 25 minutter.
Bløt flatbrød i kraften og ha på lever. Rull sammen og server til kokt fisk.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 2900)
Tilberedningstid:
120 min
Oppskriften er
enkel å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Land:
Norge
Fylke:
Finnmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-27
Oppdatert dato:2002-12-27
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.