Lever, torsk, rå

Kalorier og viktig næringsinnhold i Lever, torsk, rå

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 2276 kilojoule
Kcal 553 kalorier
Protein 5.5 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 59 gram
Mettet fett 9.4 gram



Annonse




Fakta om Lever, torsk, rå.

Torskelever fås kjøpt i fiskedisker/forretninger med bra utvalg. Er utgangspunktet for tranproduksjon.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6





Bruksområde for Lever, torsk, rå.

Kokes i vann, serveres ved siden av tradisjonell torske og skrei middag.


Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fiskeinnmat
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,38 poeng satt av 8 brukere.
Besøk
9201





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Torskelever som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kokt torsk, lever og rogn4.6161,5312,3312,580,059,76
Torskelever3.7479,0950,574,980,829,19
Kams fra Sunnmøre4.1447,6237,426,5920,015,89
Kams fra Ørsta4.9386,8537,994,686,456,17
Kokt torsk med lever og rogn3.464,484,186,680,034,63
Kams fra Stadt4319,6815,847,1335,133,24
Kamsemage4.6516,2250,745,468,727,56
Skreimølje på tradisjonelt norsk vis4.385,535,139,8406,42
Torskemølje4.8148,638,9117,11011,16
Fersk torsk med lever4.6152,0611,9411,110,038,79
Kokt skrei3195,715,388,725,147,17
Kamsball5.2440,6230,186,1534,725,16
Kams fra Sogn4.7417,8632,766,3622,65,24
Skreimølje 34.7130,586,911,385,397,66
Lofotskrei med lever og rogn4.397,255,5111,880,037,91


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Lever, torsk, rå med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.