Kamsball inneholder
441 Kalorier,
35 g Karbo,
6 g Protein og
30 g Fett pr 100 gr
Kamsball har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Gluten, Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kamsball er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,2 poeng fra 4 lesere
Lesere:
4876 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kamsball!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 440.62 | 2 198.03 | Kcal |
Protein | 6.15 | 30.68 | gram |
Karbohydrat | 34.72 | 173.20 | gram |
Kostfiber | 2.76 | 13.77 | gram |
Fett | 30.18 | 150.55 | gram |
Mettet fett | 4.83 | 24.09 | gram |
Salt | 0.63 | 3.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.16 | Kr 25.74 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 993 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 31,51 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Ha alt i en balje, la noe av melet bli igjen til slutt. Arbeides godt. Ta ut evt. trevler. Det er viktig å arbeide godt så deigen blir smidig og feit. Food-processor kan brukes. Leveren arbeides først, deretter has alt i baljen. Kamsballen kan kokes i små tøyposer, men helst i hodet på godt vasket brosmehode. Kokes i lettsalta vann i 15-20 minutter.
(kilde: Smølaminne 1991 s.31)
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Annies Gjestekro
(Intern: 15972)
Kategori:
Kokt/dampet
Land:
Norge
Fylke:
Møre og Romsdal
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-10-19
Oppdatert dato:2003-10-19
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift