Bornholms rogn 80 prosent

Bilde av Bornholms rogn 80 prosent.

Kalorier og viktig næringsinnhold i Bornholms rogn 80 prosent

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 460 kilojoule
Kcal 109.9 kalorier
Protein 14 gram
Karbo 5 gram
Sukker 5 gram
Kostfiber gram
Fett 3 gram
Mettet fett gram



Annonse




Fakta om Bornholms rogn 80 prosent.

Bornholms torskerogn fremstilles av råvarer av beste kvalitet. Rognen har god tekstur, og for å fremheve rognens gode smak blandes det inn en puré av solmodne tomater. Et naturlig produkt uten tilsetningsstoffer.


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
27.05.2013
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fiskeinnmat
Kilde til Næringsdata
Produsent
Bornholms fiskekonservesOluf Lorentsen
Karakter (Snitt)
3 poeng satt av 1 brukere.
Besøk
3895





Noen anbefalte oppskrifter som bruker rogn som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kokt torsk, lever og rogn4.6161,5312,3312,580,059,76
Kokt skrei3195,715,388,725,147,17
Kongekrabbe & Gudekveite med persille4.2141,288,415,180,1723,02
Kaviar av torskerogn2.3211,7213,64202,2414,89
Kaviar av ørret3.2176,039,2720,013,1414,84
Ura og gunkan maki2.7160,825,747,3219,358,44
Kaviar av sik5176,039,2720,013,1414,84
Bakt potet med rekeblanding4.392,012,597,658,995,56
Små røsti av søtpoteter4.5148,099,014,2111,744,71
Sildetartar4.5199,5512,439,5311,24,64
Laksetartar med avokado og rødløk4.5178,0215,048,211,8110,09
Crostini med røykt laks og ost4.5262,6115,2315,0116,0711,98
Asparges med gravlaks4.5257,4818,469,712,4512,18
Kaviar- og rekemousse4.5167,6914,876,441,9910,04
Marinert laks med gourmettilbehør4.5178,0813,619,41,6112,46


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Bornholms rogn 80 prosent med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
King Oscar lofot torskerogn603144,118135
Rogn, torsk, kokt4221002,519,30
Fiskemannen lodderogn naturell29470,264,56,51
Fiskemannen lodderogn sort29470,264,56,51
Bornholms torskeleverpaté1760420,64282
King Oscar lofot torskerogn 200gr603144,118135
Rogn, torsk, rå4911162,623,20
Rogn599143,166,4222,321,5
Rogn, torsk, hermetisk, stekt i fett91822013,325,10
Rognleverpostei, Svolvær-/Lofotpostei168640838,612,42,1
Bornholms røkt torskelever i egen olje2494596,06644,60
Lever, torsk, rå2276553595,50
Rogn, torsk, presset, hermetisk5311261,927,10
Fiskemannen lodderogn rød29470,264,56,51
Godehav lodderogn sort31976,240,318,10

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.