Rogn, torsk, presset, hermetisk

Kalorier og viktig næringsinnhold i Rogn, torsk, presset, hermetisk

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 531 kilojoule
Kcal 126 kalorier
Protein 27.1 gram
Karbo 0 gram
Sukker 0 gram
Kostfiber 0 gram
Fett 1.9 gram
Mettet fett 0.4 gram



Annonse





Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fiskehermetikk pålegg
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
5,22 poeng satt av 9 brukere.
Besøk
6893





Noen anbefalte oppskrifter som bruker Torskerogn som ingrediens

Viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett, protein og karbohydrater pr 100 gram av oppskriften, samt pris. Klikk på oppskriften for å se mer.


OppskriftPoengKCALFettProteinKarboPris
Kokt torskerogn4.596,291,4513,327,037,66
Kaviar av torskerogn fra Kåfjord5.1228,516,518,941,0610,95
Kokt rogn4.557,611,2911,506,42
Torskerogn stekt i panne4136,337,2517,750,0211,96
Kokt torsk med lever og rogn3.464,484,186,680,034,63
Kaviar av torskerogn fra Nordreisa4.6109,12,3420,841,1711,71
Skreimølje på tradisjonelt norsk vis4.385,535,139,8406,42
Torskemølje4.8148,638,9117,11011,16
Stekt torskerogn med pommes frites3.4177,149,5610,8310,85,96
Torskerognkaviar5289,5226,6411,580,869,68
Kaviar av torskerogn 23.8108,522,2820,321,5511,63
Skreimølje 34.7130,586,911,385,397,66
Skreimølje3.2104,156,099,42,696,74
Lofotskrei med lever og rogn4.397,255,5111,880,037,91
Åpen sjømatpai4.5160,979,0113,196,349,74


Annonse









Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Rogn, torsk, presset, hermetisk med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon. Klikk på varen for å se mer.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.

Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.