Kaviar av torskerogn fra Nordreisa inneholder
109 Kalorier,
1 g Karbo,
21 g Protein og
2 g Fett pr 100 gr
Kaviar av torskerogn fra Nordreisa har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kaviar av torskerogn fra Nordreisa er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,6 poeng fra 7 lesere
Lesere:
10517 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kaviar av torskerogn fra Nordreisa!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 109.10 | 1 214.28 | Kcal |
Protein | 20.84 | 231.95 | gram |
Karbohydrat | 1.17 | 13.02 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 2.34 | 26.04 | gram |
Mettet fett | 0.45 | 5.01 | gram |
Salt | 9.05 | 100.77 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 11.71 | Kr 130.33 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 113 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,28 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fin torskerogn vaskes og tørkes, gnies inn med salt, saltpeter og sukker. Ligge i lake i et døgn, ta lake godt av. Heng den til røking 4-6 timer. Når de er røyket, lar vi den henge et døgn. Skrap rogna ut av skinnet, gni den fin og tilsett pr. kg. 1 1/2-2 dl olje, litt hvitpepper, hummerfarge. Hvis en vil kan en godt blande majones i like før servering.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
ReisaMat
(Intern: 19075)
Kategori:
Pålegg
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-05
Oppdatert dato:2005-04-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.