Rognleverpostei, Svolvær-/Lofotpostei

Kalorier og viktig næringsinnhold i Rognleverpostei, Svolvær-/Lofotpostei

100 gr/ml inneholder.
DataMengdeEnhet
KJ 1686 kilojoule
Kcal 408 kalorier
Protein 12.4 gram
Karbo 2.1 gram
Sukker 1 gram
Kostfiber 2 gram
Fett 38.6 gram
Mettet fett 6 gram



Annonse




Fakta om Rognleverpostei, Svolvær-/Lofotpostei.

Svolværpostei er naturlig rik på D-vitaminer og inneholder 24% torskelever


Har du prøvd produktet? Sett en karakter da!

1 2 3 4 5 6







Innlagt dato
Oppdatert dato
19.05.2022
Hovedgruppe
Fisk og skalldyrprodukter
Undergruppe
Fiskeinnmat
Kilde til Næringsdata
Karakter (Snitt)
4,96 poeng satt av 27 brukere.
Besøk
15063





Sammenlign med andre lignende ingredienser! Tilfeldig valgt i samme kategori.

Klikk her for full sammenligning av Rognleverpostei, Svolvær-/Lofotpostei med andre ingredienser i samme kategori:

Den enkle tabellen under viser navn, og der hvor det er registrert kj, fett (gram), protein (gram) og karbohydrater pr 100 gram av ingrediensen. I noen tilfeller pr porsjon.
Bruk denne til å sjekke og sammenligne innholdet i lignende ingredienser.
Ønsker du en større og utvidet sammenligning av ingredienssgrupper, bruk linken over hvor du og kan filtrere, sortere og søke bedre.
MatvarenavnKJKCALFettProteinKarbo
Bornholms rogn 80 prosent460109,943145
King Oscar lofot torskerogn 200gr603144,118135
Rogn, torsk, hermetisk, stekt i fett91822013,325,10
Rogn599143,166,4222,321,5
Rogn, torsk, kokt4221002,519,30
Løyrom527125,952,324,51,5
Lofoten Kokt Skreirogn530126,673,224,20
Lever, torsk, rå2276553595,50
Bornholms torskeleverpaté1760420,64282
Bornholms røkt torskelever i egen olje2494596,06644,60
Godehav lodderogn sort31976,240,318,10
Fiskemannen lodderogn sort29470,264,56,51
Rogn, torsk, presset, hermetisk5311261,927,10
Tofterøy Naturell Lakserogn1100262,912325
Fiskemannen lodderogn rød29470,264,56,51

Kommenter med hjelp av Facebook



Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.