Torskerognkaviar



Torskerognkaviar inneholder 304 Kalorier, 1 g Karbo, 14 g Protein og 27 g Fett pr 100 gr
Torskerognkaviar har beregnet å ha følgende allergener Fisk, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Torskerognkaviar er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 5 poeng fra 3 lesere
Lesere: 5520 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
250grkokt torskerogn
1dlsmeltet smør
1dlkremfløte
1dashsalt
Ca 3,5dråpe(r)røksyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!




Næringsdeklarasjon for Torskerognkaviar!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier304.281 344.31Kcal
Protein14.3763.49gram
Karbohydrat0.863.80gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett27.04119.46gram
Mettet fett16.7273.87gram
Salt0.723.18gram
Pris på oppskriftenKr 9.68Kr 42.77Kroner
Hele oppskriften veier442 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo1,13 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Kokt torskerogn renses for skinn og røres glatt.

Tilsett smeltet smør og kremfløte til kaviaren blir smørbar.

Smak kaviaren til med salt og røksyre.

Kaviaren brukes som pålegg.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 8227)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-23
Oppdatert dato:2003-04-23


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.