Kaviar av torskerogn fra Kåfjord inneholder
229 Kalorier,
1 g Karbo,
19 g Protein og
17 g Fett pr 100 gr
Kaviar av torskerogn fra Kåfjord har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kaviar av torskerogn fra Kåfjord er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 5,1 poeng fra 39 lesere
Lesere:
29905 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kaviar av torskerogn fra Kåfjord!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 228.50 | 2 803.70 | Kcal |
Protein | 18.94 | 232.39 | gram |
Karbohydrat | 1.06 | 13.01 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 16.50 | 202.46 | gram |
Mettet fett | 1.87 | 22.94 | gram |
Salt | 2.93 | 35.93 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 10.95 | Kr 134.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 227 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 1,85 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rognen befries fra alt skinn og saltet røres godt inn i rogna. La det stå i 24 timer (lengre hvis man vil ha litt saltere kaviar). Tilsett så olje, røyksyre og sukker. Smak om det er nok salt. Rør kaviaren godt så den blir luftig. Fyll den på små glass e.l. Hell litt matolje på toppen av hvert glass. Da kan den oppbevares lenge.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
ReisaMat
(Intern: 19076)
Kategori:
Pålegg
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-05
Oppdatert dato:2005-04-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.