Kaviar av torskerogn fra Kåfjord





Kaviar av torskerogn fra Kåfjord inneholder 229 Kalorier, 1 g Karbo, 19 g Protein og 17 g Fett pr 100 gr
Kaviar av torskerogn fra Kåfjord har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kaviar av torskerogn fra Kåfjord er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgrogn
2ssfinsalt
2dlmatolje
0,5ssrøyksyreIngrediensen er ikke med i næringsutregningen. Les mer!
1sssukker


Annonse



Næringsdeklarasjon for Kaviar av torskerogn fra Kåfjord!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier228.502 803.70Kcal
Protein18.94232.39gram
Karbohydrat1.0613.01gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett16.50202.46gram
Mettet fett1.8722.94gram
Salt2.9335.93gram
Pris på oppskriftenKr 10.95Kr 134.36Kroner
Hele oppskriften veier1 227 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Rognen befries fra alt skinn og saltet røres godt inn i rogna. La det stå i 24 timer (lengre hvis man vil ha litt saltere kaviar). Tilsett så olje, røyksyre og sukker. Smak om det er nok salt. Rør kaviaren godt så den blir luftig. Fyll den på små glass e.l. Hell litt matolje på toppen av hvert glass. Da kan den oppbevares lenge.

Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19076)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-05
Oppdatert dato:2005-04-05
Lesere: 25271 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.