Åpen sjømatpai



Åpen sjømatpai inneholder 161 Kalorier, 6 g Karbo, 13 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Åpen sjømatpai har beregnet å ha følgende allergener Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Åpen sjømatpai er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere: 5705 totalt.

Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
3dlhvetemel
0,5dlrevet sveitserost
1krmsalt
125grsmør eller margarin
2sskaldt vann
2dlcremé fraîche (evnt.seterrømme)
0,5dlstrimlet purre
2sshakket dill
Ca 2,5ssgod rogn
500grreker m/skall
1boks(er)blåskjell
1boks(er)krabbe
250grasparges (evnt. boks)
100grsukkererter (evnt.grønne bønner)
100grminimais (evnt. 2-3 hardkokte egg)
dill til pynt




Kalorier og næringsinnhold i Åpen sjømatpai med ingrediensene over!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonVerdi pr stykkeEnhet
Kalorier160.973 507.54584.59Kcal
Protein13.19287.4147.90gram
Karbohydrat6.34138.1523.02gram
Kostfiber0.8819.183.20gram
Fett9.01196.3332.72gram
Mettet fett5.24114.1819.03gram
Salt0.8718.873.15gram
Pris på oppskriftenKr 9.74Kr 212.23Kr 35.37.-
Hele oppskriften veier2 179 totalt2 179 pr porsj363 pr stk gram
Energiprosent fra karbo15,75 %LavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

1 porsjon gir ca 6 stykker pai

Elt deigen raskt sammen og la den hvile i kjøleskap en time. Kjevle ut og kle en springform med deigen. Den skal gå godt opp på kantene. Stek paiskallet ca 20 minutter i 200 C varm ovn. La det avkjøle.

Rør sammen cremé fraîche, hakket purre, dill og rogn. Fordel det i paibunnen. Gjør i stand øvrige ingedienser. Forvell de grønnsakene som trenger det. La alt renne godt av. Fordel alt pent i paiskallet. Pynt med dill og rogn til slutt.

Serveres med mer rømme og gjerne varme toast til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 12520)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pai/terte
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.