Åpen sjømatpai inneholder
163 Kalorier,
6 g Karbo,
13 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Åpen sjømatpai har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Åpen sjømatpai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Åpen sjømatpai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 163.49 | 3 562.45 | 593.74 | Kcal |
Protein | 13.44 | 292.86 | 48.81 | gram |
Karbohydrat | 6.34 | 138.15 | 23.02 | gram |
Kostfiber | 0.74 | 16.12 | 2.69 | gram |
Fett | 9.21 | 200.69 | 33.45 | gram |
Mettet fett | 5.27 | 114.83 | 19.14 | gram |
Salt | 0.75 | 16.35 | 2.72 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.74 | Kr 212.23 | Kr 35.37 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 179 totalt | 2 179 pr porsj | 363 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,51 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker pai
Elt deigen raskt sammen og la den hvile i kjøleskap en time. Kjevle ut og kle en springform med deigen. Den skal gå godt opp på kantene. Stek paiskallet ca 20 minutter i 200 C varm ovn. La det avkjøle.
Rør sammen cremé fraîche, hakket purre, dill og rogn. Fordel det i paibunnen. Gjør i stand øvrige ingedienser. Forvell de grønnsakene som trenger det. La alt renne godt av. Fordel alt pent i paiskallet. Pynt med dill og rogn til slutt.
Serveres med mer rømme og gjerne varme toast til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12520)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Lesere:
4785 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.