Åpen sjømatpai inneholder
161 Kalorier,
6 g Karbo,
13 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Åpen sjømatpai har beregnet å ha følgende allergener
Bløtdyr, Fisk, Gluten, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Åpen sjømatpai er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4,5 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5705 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Kalorier og næringsinnhold i Åpen sjømatpai med ingrediensene over!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
---|
Kalorier | 160.97 | 3 507.54 | 584.59 | Kcal |
Protein | 13.19 | 287.41 | 47.90 | gram |
Karbohydrat | 6.34 | 138.15 | 23.02 | gram |
Kostfiber | 0.88 | 19.18 | 3.20 | gram |
Fett | 9.01 | 196.33 | 32.72 | gram |
Mettet fett | 5.24 | 114.18 | 19.03 | gram |
Salt | 0.87 | 18.87 | 3.15 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.74 | Kr 212.23 | Kr 35.37 | .- |
Hele oppskriften veier | 2 179 totalt | 2 179 pr porsj | 363 pr stk | gram |
Energiprosent fra karbo | 15,75 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
1 porsjon gir ca 6
stykker pai
Elt deigen raskt sammen og la den hvile i kjøleskap en time. Kjevle ut og kle en springform med deigen. Den skal gå godt opp på kantene. Stek paiskallet ca 20 minutter i 200 C varm ovn. La det avkjøle.
Rør sammen cremé fraîche, hakket purre, dill og rogn. Fordel det i paibunnen. Gjør i stand øvrige ingedienser. Forvell de grønnsakene som trenger det. La alt renne godt av. Fordel alt pent i paiskallet. Pynt med dill og rogn til slutt.
Serveres med mer rømme og gjerne varme toast til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 12520)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pai/terte
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-08
Oppdatert dato:2003-05-08
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.