Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kaviar av sik oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kaviar av sik



Kaviar av sik inneholder 176 Kalorier, 3 g Karbo, 20 g Protein og 9 g Fett pr 100 gr
Kaviar av sik har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kaviar av sik er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
250grgrovkornet rogn av sik
2tssalt
1tsfarin
1ssolje




Næringsdeklarasjon for Kaviar av sik!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier176.03491.12Kcal
Protein20.0155.83gram
Karbohydrat3.148.76gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett9.2725.86gram
Mettet fett1.664.63gram
Salt5.1314.32gram
Pris på oppskriftenKr 14.84Kr 41.40Kroner
Hele oppskriften veier279 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Gni rognen inn med salt og sukker og la den ligge 1-2 døgn. Dypp den i kokende vann i 30 sekunder og skrap så rognkornene ut av hinnene. Legg dem i en sikt og la dem renne godt av. Rør rognen opp med olje og eventuelt 2 ss konjakk. Smak om den trenger mer salt. Sett den til modning i 2-3 dager før servering. Kaviaren kan dypfryses.

Server den med hakket løk til smørbrød, ovnsbakte poteter eller Blinier.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11935)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Lesere: 4035 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.