Kaviar av ørret inneholder
176 Kalorier,
3 g Karbo,
20 g Protein og
9 g Fett pr 100 gr
Kaviar av ørret har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kaviar av ørret er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3,2 poeng fra 5 lesere
Lesere:
6257 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kaviar av ørret!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 176.03 | 491.12 | Kcal |
Protein | 20.01 | 55.83 | gram |
Karbohydrat | 3.14 | 8.76 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 9.27 | 25.86 | gram |
Mettet fett | 1.66 | 4.63 | gram |
Salt | 5.13 | 14.32 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.84 | Kr 41.40 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 279 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 7,13 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Gni rognen inn med salt og sukker og la den ligge 1-2 døgn. Dypp den i kokende vann i 30 sekunder og skrap så rognkornene ut av hinnene. Legg dem i en sikt og la dem renne godt av. Rør rognen opp med olje og eventuelt 2 ss konjakk. Smak om den trenger mer salt. Sett den til modning i 2-3 dager før servering. Kaviaren kan dypfryses.
Server den med hakket løk til smørbrød, ovnsbakte poteter eller Blinier.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11701)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-05-06
Oppdatert dato:2003-05-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.