Kaviar av torskerogn inneholder
212 Kalorier,
2 g Karbo,
20 g Protein og
14 g Fett pr 100 gr
Kaviar av torskerogn har beregnet å ha følgende allergener
Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Kaviar av torskerogn er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2,3 poeng fra 7 lesere
Lesere:
15629 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Kaviar av torskerogn!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 211.72 | 2 364.91 | Kcal |
Protein | 20.00 | 223.40 | gram |
Karbohydrat | 2.24 | 25.02 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 13.64 | 152.36 | gram |
Mettet fett | 2.10 | 23.46 | gram |
Salt | 1.70 | 18.98 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 14.89 | Kr 166.32 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 117 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 4,23 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll og tørk rognen. Strø på en blanding av salt og sukker. La den ligge kjølig 1-2 døgn.
Skrap rognen ut av hinnen og rør den sammen med olje. Smak om det er behov for mer salt. Liten rogn som det er vanskelig å skrape av hinnen kan moses gjennom en sikt.
Fyll kaviaren på små glass. Hell litt oje over og skru tett til. Oppbevar kaviaren mørkt og kjølig. Da kan den holde 2-3 uker. For lengre tids oppbevaring må den dypfryses.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 11522)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Pålegg
Land:
Norge
Fylke:
Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-05
Oppdatert dato:2003-05-05
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.