Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Kaviar av torskerogn oppskrift med næringsinnhold, allergener, og pris.

Kaviar av torskerogn



Kaviar av torskerogn inneholder 212 Kalorier, 2 g Karbo, 20 g Protein og 14 g Fett pr 100 gr
Kaviar av torskerogn har beregnet å ha følgende allergener Fisk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Kaviar av torskerogn er: Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 1 porsjoner
1kgrogn
1sssalt
2tsfarin
1dlolje




Næringsdeklarasjon for Kaviar av torskerogn!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier211.722 364.91Kcal
Protein20.00223.40gram
Karbohydrat2.2425.02gram
Kostfiber0.000.00gram
Fett13.64152.36gram
Mettet fett2.1023.46gram
Salt1.7018.98gram
Pris på oppskriftenKr 14.89Kr 166.32Kroner
Hele oppskriften veier1 117 gr totalt gram
Energiprosent fra karbo4,23 %Ikke lavkarboHva betyr dette?

Fremgangsmåte:

Skyll og tørk rognen. Strø på en blanding av salt og sukker. La den ligge kjølig 1-2 døgn.

Skrap rognen ut av hinnen og rør den sammen med olje. Smak om det er behov for mer salt. Liten rogn som det er vanskelig å skrape av hinnen kan moses gjennom en sikt.

Fyll kaviaren på små glass. Hell litt oje over og skru tett til. Oppbevar kaviaren mørkt og kjølig. Da kan den holde 2-3 uker. For lengre tids oppbevaring må den dypfryses.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 11522)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Nordland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-05
Oppdatert dato:2003-05-05
Lesere: 14471 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.