Bakt potet med rekeblanding inneholder
92 Kalorier,
9 g Karbo,
8 g Protein og
3 g Fett pr 100 gr
Bakt potet med rekeblanding har beregnet å ha følgende allergener
Fisk, Melk, Skalldyr,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Bakt potet med rekeblanding er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Bakt potet med rekeblanding!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 91.61 | 239.10 | Kcal |
Protein | 7.65 | 19.97 | gram |
Karbohydrat | 8.99 | 23.46 | gram |
Kostfiber | 0.87 | 2.27 | gram |
Fett | 2.59 | 6.76 | gram |
Mettet fett | 1.24 | 3.24 | gram |
Salt | 0.28 | 0.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 5.56 | Kr 14.51 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 522 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 39,25 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Potet og reker smaker svært godt sammen servert på denne måten. Dill setter en ekstra spiss på denne varmrettten.
Sett bakepotetene i ovnen på 250°C. Beregn ca 1 times baketid. Imens grovhakker du rekene og blander i løk, dill, lettrømme og yoghurt naturell. Ha i halvparten av løyrommen. Skjær potetene i fire, men ikke helt igjennom. Legg et salatblad i bunn, fyll på med rekeblandingen. Ta resten av løyrommen som pynt på toppen.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Oppskriften har fått 4,3 poeng fra 3 lesere
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Grete Roede
(Intern: 781)
Kategori:
Ovnsrett
Diett/allergi:
Kalorifattig
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-11
Oppdatert dato:2002-08-11
Lesere:
4743 totalt.
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift