| Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Verdi pr stykke | Enhet |
|---|---|---|---|---|
| Kalorier | 150.58 | 518.07 | Kcal | |
| Protein | 7.92 | 27.25 | gram | |
| Karbohydrat | 8.24 | 28.35 | gram | |
| Kostfiber | 0.76 | 2.61 | gram | |
| Fett | 9.38 | 32.27 | gram | |
| Mettet fett | 4.51 | 15.52 | gram | |
| Salt | 0.43 | 1.49 | gram | |
| Pris på oppskriften | Kr 5.20 | Kr 17.89 | Kr | .- |
| Hele oppskriften veier | 688 totalt | 344 pr porsj | pr stk | gram |
| Energiprosent fra karbo | 21,88 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Salami- og potetform.
Løk- og potetgrateng.
Båtpoteter med blomkål og vingeklubber.
Fløtegratinerte poteter.
Bakte poteter med Apetina.
Janssons fristelse 4.
Gresk moussaka.
Chiliristede nypoteter.
Moussaka- med norsk potetvri.
Hasselbackpoteter med ost.
Vegetar wellington med tilbehør.
Fiskekaker med råkostsalat.
Bakt potet fylt med reker.
Potetlasagne 7.
Fylte ovnsbakte poteter.
Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS
Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6,
4630 Kristiansand
Orgnr.: 911 668 602 mva.