Løksaus



Løksaus inneholder 34 Kalorier, 4 g Karbo, 1 g Protein og 2 g Fett pr 100 gr
Løksaus har beregnet å ha følgende allergener Gluten, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Løksaus er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar


Annonse



Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 4 porsjoner
1stk liteløk
1dashsmør
4dlkraft
2sshvetemel
litt salt




Næringsdeklarasjon for Løksaus!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier34.4747.22Kcal
Protein0.620.85gram
Karbohydrat4.195.74gram
Kostfiber0.550.75gram
Fett1.572.15gram
Mettet fett0.971.33gram
Salt0.460.62gram
Pris på oppskriftenKr 1.01Kr 1.38Kroner
Hele oppskriften veier548 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Hakk løken fin og surr den til den er blank i litt smør.
Dryss over melet og spe med kraften.
La koke noen minutter og smak evt til med salt.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 2118966690)
Tilberedningstid: 10 min
Kategori: Saus
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-03-16
Oppdatert dato:2002-03-16
Lesere: 3535 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Løksaus 4.Løksaus 4.
Denne retten har 26,4 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,37 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,12 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 0,91.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Emils BBQ-saus.Emils BBQ-saus.
Denne retten har 157,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 23,25 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 6,17 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 4,19.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.