Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Moskusokseragout med bringebærsalat oppskrift fra matoppskrift.no

Moskusokseragout med bringebærsalat



Ingredienser

4 porsjoner

Moskusokseraout
½ kg moskusokse kjøtt i terninger
50 gr. bacon
100 gr. perleløk
250 gr. champinon
2 dl. rødvin
2 spk. vinedikk
1 dusk timian ( eller 1 ts. tørr )
2 laurbærblader
2 dl. vann
1 dl. fløte
2 ts. maismel
1 ts. ripsgele
salt og pepper

Bringebærsalat
2 god håndfulle av tre forskjellige slags grønne salater
1 håndfull valnøttekjerner
2 håndfulle bringebær

Dressing:
3 spk.bringebæreddik balsamico
1 spk. oliven olje
1 ts honning
salt og pepper




Fremgangsmåte:

Start med å lage en lake av vin, vineddik og krydderurter, ha kjøtt ned i dette la det stå og trekke et par timer.
Skjær bacon i terninger og brun det i gryten, ha kjøttet i og brun dette og krydder med salt og pepper.
Hell vin laken over og tilsett 2 dl. vann, la retten stå og små koke i ca. 1 ½ time ( til kjøttet er mørt ) til sett perleløk, rist champinon i litt smør og ha dem i retten, ha fløte og ripsgele i og jevn evt. med litt mais mel.
Severes med små nye poteter med skrell og bringebærsalat.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Alletiders kogebog
(Intern: 23927)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Grønland
Innlagt dato:2007-06-16
Oppdatert dato:2007-06-16
Lesere: 1991 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.