Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Myssmørlemse oppskrift fra matoppskrift.no

Myssmørlemse



Ufullstendig histroisk oppskrift med lefse og smurning.

Ingredienser

Røre;
melk
farin
sirup
fløte
myssmør




Fremgangsmåte:

Vanllig flatbrøddeig. Leiven kjevles tynt og stekes på varm takke. Med en gang leiven snues, smøres den ene halvdel med røre, og den andre brettes over. Leiven stekes godt på begge sider. Røren varmes litt og røres til en glatt, tynn røre.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13596)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-17
Oppdatert dato:2003-05-17
Lesere: 3049 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.