Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Nypoteter og spekeskinke oppskrift fra matoppskrift.no

Nypoteter og spekeskinke



Ingredienser

1 porsjon

gulrøtter
blomkål
sommerkål
seterrømme
spekeskinke
nypoteter
kokte halve egg
tomatskiver




Fremgangsmåte:

Nykokte gulrøtter, blomkål, sommerkål og rykende varm rømmesaus. Dette er sommerens gourmetservering. Årets spekeskinke godt forent med årets poteter og grønnsaker. Beregn ca. 100 g spekeskinke, ca. 200 g grønnsaker og ca. 150 g poteter pr. person.

Rømmesausen lages ved å varme opp seterrømme som så tilsettes rikelig med klippet gressløk. Smakes evt. til med grovmalt pepper. Til 4 personer trengs 4-5 dl seterrømme.

Spekematfatet serveres med kokte halve egg og tomatskiver.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matsiden
(Intern: 2667)
Kategori: Kokt/dampet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-06
Oppdatert dato:2002-12-06
Lesere: 1729 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.