Ølsuppe





Ølsuppe inneholder 70 Kalorier, 2 g Karbo, 1 g Protein og 5 g Fett pr 100 gr
Ølsuppe har beregnet å ha følgende allergener Egg, Gluten, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.

Ølsuppe er: Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar

Ingredienser

Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Antall porsjoner Oppskriften har opprinnelig 6 porsjoner
2halvflaske(r)pils
6stkvårløker
Ca 2,5sssmør
1literkraft eller buljong
2dlseterrømme
Ca 3,5stkeggeplommer
gurkemeie
hvit pepper


Annonse



Næringsdeklarasjon for Ølsuppe!

NavnVerdi pr 100 gVerdi pr porsjonEnhet
Kalorier69.95245.35Kcal
Protein0.923.23gram
Karbohydrat1.946.80gram
Kostfiber0.140.49gram
Fett5.4919.26gram
Mettet fett3.1411.01gram
Alkohol1.26 %
Salt0.331.14gram
Pris på oppskriftenKr 3.40Kr 11.93Kroner
Hele oppskriften veier2 105 gr totalt gram

Fremgangsmåte:

Fres strimlet vårløk myk i smøret. Hell buljong og pils i kjelen. La det putre under lokk i ca 20 minutter.

Pisk sammen seterrømme og eggeplommer. Visp inn litt suppe og ell deretter alt i kjelen under kraftig pisking. Smak til med gurkemeie og hvit pepper. Server den i varme tallerkener.

Denne suppen passer godt som forrett foran en hovedrett av den kraftige sorten.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13873)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-22
Oppdatert dato:2003-05-22
Lesere: 6142 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.