Ølsuppe inneholder
70 Kalorier,
2 g Karbo,
1 g Protein og
5 g Fett pr 100 gr
Ølsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-selleri,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Ølsuppe er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 4 poeng fra 2 lesere
Lesere:
7251 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Ølsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.95 | 245.35 | Kcal |
Protein | 0.91 | 3.19 | gram |
Karbohydrat | 1.94 | 6.80 | gram |
Kostfiber | 0.16 | 0.56 | gram |
Fett | 5.49 | 19.26 | gram |
Mettet fett | 3.18 | 11.15 | gram |
Alkohol | 1.26 % | | | |
Salt | 0.32 | 1.13 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 3.40 | Kr 11.93 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 105 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 11,09 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Fres strimlet vårløk myk i smøret. Hell buljong og pils i kjelen. La det putre under lokk i ca 20 minutter.
Pisk sammen seterrømme og eggeplommer. Visp inn litt suppe og ell deretter alt i kjelen under kraftig pisking. Smak til med gurkemeie og hvit pepper. Server den i varme tallerkener.
Denne suppen passer godt som forrett foran en hovedrett av den kraftige sorten.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 13873)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Oslo
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-22
Oppdatert dato:2003-05-22
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.