Pære hetvin



Ingredienser

90 % pærer
10 % rognebær
200 g sukker pr liter saft

50-100 g sukker pr liter
til ettersøtning.




Fremgangsmåte:

Følg videre retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15310)
Kategori: Vinlegging
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-08-26
Oppdatert dato:2003-08-26


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.