Potetstappe som smør



Ingredienser

Poteter
Fløte
Karve
Salt




Fremgangsmåte:

Gode, melne, hvite poteter moses halvvarme. Må stappes fine. Deri spes en kopp søt fløte, litt salt og karve. Gjør utmerket tjeneste som smør på tynnbrød og karvebrød. Kokt kålrabi kan også brukes i stedet for poteter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13376)
Kategori: Pålegg
Land: Norge
Fylke: Østfold
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-10
Oppdatert dato:2003-05-10


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Smørepålegg av søtpotet, aubergine og paprika.Smørepålegg av søtpotet, aubergine og paprika.
Denne retten har 68,17 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 11,21 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 1,31 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 3,49.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.