Råjok



Ingredienser




Annonse



Fremgangsmåte:

Vann, havregryn, sukker og surmyssmør føres sammen og spises kald som suppe. Ukokt.

Dette var mat som ble brukt som koiemat av skogsarbeidere.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13621)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-18
Oppdatert dato:2003-05-18
Lesere: 4121 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.











Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.