Ripsgelé 4



Ingredienser

1 porsjon

2 dl vann pr. liter rips
1 kg sukker pr. liter vann
1 ts vaniljesukker pr. liter vann




Fremgangsmåte:

Vask bærene og sett dem over svak varme sammen med vannet. Kok til bærene er godt itu. Sil fra og mål saften, bland i sukker og vaniljesukker og kok langsomt i ca 30 minutter.

Skum godt under kokingen. Ta geléprøven. Ha geleen i små glass når den er ferdig kokt.

Blir ikke geleen stiv? Les her:
Tips til gele.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13487)
Kategori: Syltetøy/gele
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-13
Oppdatert dato:2003-05-13


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Ripssyltetøy ny.Ripssyltetøy ny.
Denne retten har 123,72 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 25,82 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,96 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 12,26.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ripssyltetøy med syltesukker.Ripssyltetøy med syltesukker.
Denne retten har 208,95 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 48,76 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,65 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 9,52.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Ripsgele.Ripsgele.
Denne retten har 186,6 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 43,45 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,6 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 8,16.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.