Legg 2 never røkeflis av hickory i vann i minst 30 minutter.
Forbered grillen til indirekte varme ved lav temperatur (140 °C).
Bland sukker, timian, cayennepepper og sennepspulver i en liten bolle.
Hell nøttene i en stor dryppanne med bakepapir i bunnen, tilsett oljen og krydderblandingen og bland alt jevnt. Spre nøttene jevnt i dryppannen når dette er gjort.
Børst grillristene rene. La mesteparten av vannet i røkeflisen renne av og plasser dem så blant brikettene eller i en røkeboks for gassgriller og lukk lokket. Når det oppstår røyk plasserer du dryppannen med nøtter over indirekte, lav varme og griller til de er ferdige (20-30 minutter). Rist pannen et par ganger for å unngå at de blir brent. Ta pannen av grillen og la nøttene kjøles ned. De blir sprøere i denne kjøleprosessen.
Server nøttene romtempererte.
Grillmetode: Indirekte
Grilltemperatur: 140 °C
Forberedelsestid: 5 min
Grilltid: 20-30 min
Total tid: 35 min
Utstyr: Dryppanne / Bakepapir
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Weber
(Intern: 33488)
Tilberedningstid:
40-60 min
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Grillmat Innlagt dato:2017-12-12
Oppdatert dato:2017-12-12