Fotograf:
Mat.no
Rosenkålsuppe inneholder
70 Kalorier,
4 g Karbo,
2 g Protein og
4 g Fett pr 100 gr
Rosenkålsuppe har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Gluten, Melk, Spor-av-melk, Spor-av-selleri, Spor-av-soya,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Rosenkålsuppe er:
Ikke vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
6664 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Rosenkålsuppe!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 69.52 | 306.06 | Kcal |
Protein | 2.43 | 10.70 | gram |
Karbohydrat | 4.16 | 18.31 | gram |
Kostfiber | 1.60 | 7.04 | gram |
Fett | 4.44 | 19.55 | gram |
Mettet fett | 2.47 | 10.87 | gram |
Salt | 0.55 | 2.41 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 2.72 | Kr 11.97 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 761 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 23,93 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Rens rosenkål, legg den i kokende, lettsaltet vann. Kok 20 min. Spar ½ l kokevann).
La kålen renne av og kjør den i kjøkkenmaskin. Tilsett buljong og rosenkålkraft. Smak til med salt, pepper og muskat. Pisk sammen eggeplommer og fløte. Ta suppen av varmen og pisk inn egg/fløte.
Varm suppen opp til kokepunktet. Skal ikke koke.Da kan den skille seg.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Mat.no
(Intern: 207)
Kategori:
Suppe
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-07-09
Oppdatert dato:2002-07-09
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift