Rosenvannsdressing





Ingredienser

2 dl usprøytede rosenblader
3 ss kokende vann
2 ss sommerhonning
1 kanelstang
rosépepper


Annonse



Fremgangsmåte:

(til 1 dl.)

Hell vannet over rosenbladene, og la det stå i 20 minutter. Sil vannet fra. Press ut så mye saft fra bladene som mulig.

Varm rosenvann, honning og kanel forsiktig så honningen smelter. Avkjøl.

Tilsett hele rosépeppere og friske rosenblad.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 9660)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Dressing
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-04-29
Oppdatert dato:2003-04-29
Lesere: 3267 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Urtedressing og skarp eggedressing.Urtedressing og skarp eggedressing.
Denne retten har 122,3 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 5,7 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 8,56 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 7,21.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.