Rullepølse fra Folldal



Ingredienser





Fremgangsmåte:

Til rullepølse bruker man slagsider av sau, kalv eller storfe. Bruk gjerne innlegg av kjøtt skåret i strimler sammen med løk, salt og pepper. Tøy og strekk slagsidene godt ut så de blir helt glatte. Skjær vekk på kantene så man får en pen flate som rulles sammen til pølse. Avskåret kjøtt skjæres i strimler og legges med i innlegget. Dryss på hakket løk, salt og pepper. Sy sammen med tråd, gjerne heklegarn i bomull. Snurr dem og kok dem. Legg dem i press. Kan oppbevares i saltlake, eller de kan fryses.

Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 18063)
Kategori: Konservering
Land: Norge
Fylke: Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-14
Oppdatert dato:2004-06-14


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.