Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Saftgraut. saftsuppe oppskrift fra matoppskrift.no

Saftgraut. saftsuppe



Ingredienser

1 porsjon

Graut
1/2 dl saft eller konsentrert juice
1 1/2 dl kaldt vatn
1 ms potetmjøl
Suppe
1/2 dl saft eller konsentrert juice
2 dl kaldt vatn
2 ts potetmjøl




Fremgangsmåte:

1 Bland saft (eller konsentrert juice), vatn og potetmjøl i ein kasserolle.
2 Rør om med ein tregaffel.
3 Kok opp blandinga. Rør heile tida!
4 Avkjøl grauten (suppa).
5 Legg eventuelt i frukt som er skoren i skiver, eller 1 dl bær.
I staden for konsentrert juice og vatn kan du bruke 2 1/2-3 dl ferdig utblanda juice.

Slik avkjøler du grauten (suppa):
Set kasserollen i kaldt vatn. La lokket liggje på, elles blir det snerk på grauten (suppa). Om du vil ha raskare avkjøling, kan du strø på 1 ts sukker og la kasserollen stå utan lokk.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Knut Pettersen
(Intern: 1156)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Suppe
Diett/allergi: Glutenfri
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-08-31
Oppdatert dato:2002-08-31
Lesere: 6181 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Festsuppe.Festsuppe.
Denne retten har 62,83 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 12,02 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,85 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 2.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++







Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.