Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Saltet ansjos oppskrift fra matoppskrift.no

Saltet ansjos



Ingredienser

1 porsjon

10 liter urenset brisling
125 g sukker
125 g salt
50 g pepper
50 g allehånde
20 g nellik
4 g muskatblomme
20 g spansk humle
20 g laurbærblader




Fremgangsmåte:

Legg brislingen i sterk saltlake over natten. Vask fisken i laken slik at skjellene går av. Ta fisken opp. Bland sammen krydder.
Knus alt unntatt laurbærblad. Bruk en plast eller trebutt ol. Legg ett lag med krydderblanding i bunnen, så ett lag med fisk hode mot hale, krydder osv. Avslutt med krydder. Legg på press og sett kjølig i 3-4 uker. Må oppbevares kaldt og ikke la den bli for gammel.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3834)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-29
Oppdatert dato:2003-03-29
Lesere: 4999 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.