Sherrykrem fra Sunnhordland inneholder
288 Kalorier,
9 g Karbo,
3 g Protein og
23 g Fett pr 100 gr
Sherrykrem fra Sunnhordland har beregnet å ha følgende allergener
Egg, Melk,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sherrykrem fra Sunnhordland er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 2 poeng fra 2 lesere
Lesere:
5812 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sherrykrem fra Sunnhordland!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 287.64 | 648.99 | Kcal |
Protein | 2.73 | 6.16 | gram |
Karbohydrat | 9.49 | 21.41 | gram |
Kostfiber | 0.00 | 0.00 | gram |
Fett | 23.34 | 52.66 | gram |
Mettet fett | 13.78 | 31.09 | gram |
Alkohol | 4.10 % | | | |
Salt | 0.06 | 0.14 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 9.91 | Kr 22.36 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 1 805 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 13,19 % | Lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
La alt tjukne i gryta. Rør heile tida. Det skal seia «plopp» ein gong. Avkjøl medan du rører.
Stivpisk 1 liter kremfløyte og bland saman med eggekremen. Det går an å ha i eit par blad smelta gelatin, men vanlegvis er det heilt unødvendig.
Server kransekake eller berlinerkransar til.
Hentet fra Vestlandsmat av Solfrid Rørlien Saue. Utgitt med tillatelse fra Det Norske Samlaget
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Det norske Samlaget
(Intern: 18188)
Kategori:
Dessert
Land:
Norge
Fylke:
Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-07-03
Oppdatert dato:2004-07-03
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.
Prøv en lignende oppskrift