Ingredienser
4-5 renset, utvannet spekesild
ca. 3 l vann
2 ss risengryn
poteter
gulrøtter
litt tørket kjøtt skjært i små biter
Fremgangsmåte:
Kok opp vann og ha i kjøttet. Kok ca. 1/2 time, ha i risengryn, poteter og gulrøtter. La det koke ca. 1/2 t. Skjær silda i småbiter og ha det i, kok videre i ca. 15 min. Serveres med flatbrød til.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
ReisaMat
(Intern: 19095)
Kategori:
Suppe
Land:
Norge
Fylke:
Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-06
Oppdatert dato:2005-04-06
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.