Sildegrynssuppe fra Troms



Ingredienser

4-5 renset, utvannet spekesild
ca. 3 l vann
2 ss risengryn
poteter
gulrøtter
litt tørket kjøtt skjært i små biter




Fremgangsmåte:

Kok opp vann og ha i kjøttet. Kok ca. 1/2 time, ha i risengryn, poteter og gulrøtter. La det koke ca. 1/2 t. Skjær silda i småbiter og ha det i, kok videre i ca. 15 min. Serveres med flatbrød til.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: ReisaMat
(Intern: 19095)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Troms
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2005-04-06
Oppdatert dato:2005-04-06


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.