Sildesodd fra 1860



Ingredienser






Fremgangsmåte:

Rensede poteter og kålrot skjæres i litt store stykker og kokes i vann eller knokekraft tilsatt litt timian.

Fjern hode og innmat på noen ferske, store sild. Skjær hver sild i 4-5 stykker. Disse legges sammen med røttene og kokes.

Sild, kålrot og poteter ble spist med kniv og gaffel fra falte tallerkener. Suppen ble servert ved siden av.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14120)
Kategori: Suppe
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-27
Oppdatert dato:2003-05-27
Lesere: 3245 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.