Skvettebrød





Denne oppskriften på Skvettebrød er hentet fra Randabygda og er god til spesielt fisk og pinnekjøtt. Spesiell med bruk av potetmos og semulegrøt

Ingredienser




Annonse



Fremgangsmåte:

Lag potetmos av 1 pakke vanlig type. Kok semulegrøt av melk. Bland like store deler potetmos og grøt. Ha i 2 ts bakepulver. Mel til passe deig til baking. Bak ut tynne lefser og stek på varm takke på begge sider. Lagre tørt eller del i snipper og legg i fryseren. Bløt lefsene når de skal brukes.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14014)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-25
Oppdatert dato:2003-05-25
Lesere: 3421 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.