Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Skvettebrød oppskrift fra matoppskrift.no

Skvettebrød



Denne oppskriften på Skvettebrød er hentet fra Randabygda og er god til spesielt fisk og pinnekjøtt. Spesiell med bruk av potetmos og semulegrøt

Ingredienser






Fremgangsmåte:

Lag potetmos av 1 pakke vanlig type. Kok semulegrøt av melk. Bland like store deler potetmos og grøt. Ha i 2 ts bakepulver. Mel til passe deig til baking. Bak ut tynne lefser og stek på varm takke på begge sider. Lagre tørt eller del i snipper og legg i fryseren. Bløt lefsene når de skal brukes.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 14014)
Kategori: Lefse
Land: Norge
Fylke: Sogn og Fjordan
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-25
Oppdatert dato:2003-05-25
Lesere: 3898 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.