Fotograf:LoggaWiggler Nydelig likør som mange serverer i julen.
Ingredienser
1 porsjon
1 liter "frostbitte" slåpetornbær 1 flaske 60 prosent sprit Sukkerlake pr. liter: 2 dl vann 6 dl sukker
Fremgangsmåte:
Rens og skyll bærene og legg dem i en vidhalset flaske eller i et sylteglass. Hell over spriten og sett på lokk eller kork. Sett det hele bort for å trekke ca 3 uker. Rist av og til. Sil av og mål spriten.
Kok sukkerlaken og la den avkjøles. Bland den med spriten og fyll likøren på flasker. Likøren bør lagres en tid før den serveres.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:Knut Pettersen Kilde:Matoppskrift.no
(Intern: 4506)
Tilberedningstid:
60 min +
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori:
Likør Land:
Norge Innlagt dato:2002-12-30
Oppdatert dato:2019-11-23
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften. PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.