Solbær hetvin



Ingredienser

Solbær
Sukker
Vann
Gjær




Fremgangsmåte:

Rens bærne, moses og blandes med 1,1 kg sukker og 2,3 liter vann pr kg bær. Tilsett 2 dl forkultur og sett til gjæring ved 20°C. Vinen stikkes om etter stormgjæringen er over. Press bærne godt.

Følg videre generelle retningslinjer for vinlegging på mine vinleggingssider.

Vinen ettersøtes med ca 100 g sukker pr liter.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 15374)
Kategori: Vinlegging
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-09-01
Oppdatert dato:2003-09-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.