Solbærbrennevin



Ingredienser

Godt modne solbær
60 prosent sprit eller ukrydret brennevin




Fremgangsmåte:

Plukk bærene når det er tørt vær, aller helst nå solen skinner. Legg bærene solvarme på flasker, hell over spriten slik at bærene dekkes, og la dem trekke i ca 1 uke.

Sil så spriten gjennom et filterpapir over i rene flasker. Sett flaskene til side et par måneders tid.

Sil så brennevinet på ny og spe konsentratet med like deler sprit.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 4507)
Kategori: Likør
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-12-30
Oppdatert dato:2002-12-30


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.



Prøv en lignende oppskrift

Prøv også Kirsebærlikør.Kirsebærlikør.
Denne retten har 202,49 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 27,36 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0,03 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 18,05.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Slåpetornlikør.Slåpetornlikør.
Denne retten har 327,8 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 36,17 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 30,43.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++

Prøv også Sitronmelissesnaps.Sitronmelissesnaps.
Denne retten har 245,59 kcal pr 100 gram.
Denne retten har 2,93 gr karbo pr 100 gram.
Denne retten har 0 gr fett pr 100 gram.
Denne retten koster Kr: 37,01.- pr 100 gram.
Les hele oppskriften her med fullt utregnet næringsinnhold ++




Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.