Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Speking av makrell oppskrift fra matoppskrift.no

Speking av makrell



Ingredienser

Høstmakrell
salt
vann




Fremgangsmåte:

Rundrens fet høstmakrell. Legg den i saltlake i ett døgn. Laken lages av ca 250 g salt pr liter vann.
Tas opp og fyll buken med grovt salt.
Bruk ett plastkar eller en trebutt. Dekk bunne med salt og legg fisk lagvis, tett i tett, hode mot hale i fatet. Legg salt mellom lagene. Ha godt med salt på toppen.

Dekkes til og settes kaldt. Se etter at laken dekker fisken.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 2832)
Oppskriften er enkel å tilberede
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Norge
Fylke: Aust Agder
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-24
Oppdatert dato:2002-12-24
Lesere: 18382 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.