Ingredienser
250 gr. Blansmør
2 s.s. Margarin
Fremgangsmåte:
Dette stekes i panna til blandsmøret blir seigt og fått litt farge. Spises sammen med kokte poteter og flatbrød.
Alle types blandsmør spises til middag sammen med kokte poteter og flatbrød. Også smør til de typer som ikke inneholder det. Supper som ble mye brukt sammen med blandsmør, er mysmørsuppe, kålrot- og nepesuppe og ertesuppe.
Oppskriften er hentet fra: Hårdaskost og hærdasmat: gamle matretter fra Hedmark.
Utgitt 1980 av Hedmark Bygdekvinnelag
Gjengitt med tillatelse fra Hedmark Bygdekvinnelag
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Hedmark Bygdekvinnelag
(Intern: 17996)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Norge
Fylke:
Hedmark
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2004-06-12
Oppdatert dato:2004-06-12
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.