Denne oppskriften er hentet og oversatt fra utenlandske nettsider. Jeg tar den med mest for gøy, men det viser og at vi bare er en liten del av det matmangfoldet som fins i verden. Og at ikke alle spiser pølser og grandis.
Ingredienser
Gresshopper
Fremgangsmåte:
Fjern vingene og bakbenene som er hårete og vonde å få i halsen. Kok dem i 5 minutter og la dem tørke i solen. Stek dem deretter på en panne med litt salt og fett på pannen.
Hvis gresshoppene er store så prøv, å vende dem i litt mel og stek dem med fint hakket løk og tomater.
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 26015)
Kategori:
Stekepanne
Land:
Afrika
Innlagt dato:2009-07-02
Oppdatert dato:2009-07-02
Lesere:
3083 totalt.
Sett din karakter på oppskriften!
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.