Web Analytics Made Easy -
StatCounter
Stiv kjøttkraft oppskrift fra matoppskrift.no

Stiv kjøttkraft



Ingredienser

1 porsjon

1 kg bein og slintrer
1 1/2 liter vann
10 g salt




Fremgangsmåte:

Vask og knekk beina, sett over i kaldt vann og la det koke langsomt opp uten lokk. Skum godt, legg på lokk og la det koke langsomt videre i 5 timer. Sil opp raften og sett den til avkjøling. Ta av fettet når dette har stivnet. Kraften kan godt fryses.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 13489)
Kategori: Kraft
Land: Norge
Fylke: Akershus
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2003-05-13
Oppdatert dato:2003-05-13
Lesere: 4307 totalt.

Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.