Strandaskinke & jarlsberg & breiflabb





Ingredienser

4 porsjoner

12 ristede toastskiver
(gjerne i klaret smør)
12 ristede strandaskinke skiver
ca. 500 g breiflabb
Lake av: 2 deler sitrussaft + 1 dl olivenolje
+ salt og pepper
12 skiver vellagret jarlsbergost
blandede småsalater
(som mache, rhubarb, ruccola og
frisk basilikum og kjørvel)

bringebærVINAIGRETTE:
0,2 dl bringebæreddik (evt. Vineddik)
0,8 dl god olje (valnøtt)
30 g bringebær
Salt og pepper


Annonse



Fremgangsmåte:

en deilig varm sandwich....til lunsj eller som kveldsrett..

Skjær fisken i tynne skiver. La den trekke i sitruslaken minst et par timer i kjøleskapet. Vask, tørk og riv salat. Skjær 8 ganske tykke jarlsbergskiver (størrelse med toasten) og lun dem i ovnen.
Toast, salat,strandaskinke, og fisk. så en ny toast og masse grønt på toppen. Stenk bringerbærvinaigrette rundt sandwichen på tallerkenen.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Stranda spekemat
(Intern: 2125)
Kategori: Smårett
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2002-10-23
Oppdatert dato:2002-10-23
Lesere: 2232 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.