Sursyltede kirsebær inneholder
99 Kalorier,
24 g Karbo,
1 g Protein og
0 g Fett pr 100 gr
Sursyltede kirsebær har beregnet å ha følgende allergener
Sulfitt,
Klikk her for mer info om næringsinnhold og allergener.
Sursyltede kirsebær er:
Vegetar
Klikk her for mer info vegetar/ikke vegetar
Oppskriften har fått 3 poeng fra 1 lesere
Lesere:
2669 totalt.
Annonse
Ingredienser
Klikk på ingrediensen for mer info og fler oppskrifter med ingrediensen.
Næringsdeklarasjon for Sursyltede kirsebær!
Navn | Verdi pr 100 g | Verdi pr porsjon | Enhet |
---|
Kalorier | 98.73 | 2 720.51 | Kcal |
Protein | 0.55 | 15.16 | gram |
Karbohydrat | 23.70 | 653.05 | gram |
Kostfiber | 0.82 | 22.60 | gram |
Fett | 0.01 | 0.28 | gram |
Mettet fett | 0.00 | 0.00 | gram |
Salt | 0.03 | 0.73 | gram |
Pris på oppskriften | Kr 6.67 | Kr 183.79 | Kroner |
Hele oppskriften veier | 2 756 | gr totalt | gram |
Energiprosent fra karbo | 96,01 % | Ikke lavkarbo | Hva betyr dette? |
Fremgangsmåte:
Skyll bærene og la de renne godt av seg før de legges i ett stort kar. Kok opp eddik, sukker og krydder. Skum det og hell det over bærne. Dekk til og la de stå til neste dag.
Sil av saften og kok den opp igjen før den helles over igjen. Stå igjen over natten og man gjentar dette en gang til.
Når det er helt kaldt siste gang, helles dette på glass som tettes igjen.
Bruk som tilbehør til kjøttretter.
Har du prøvd oppskriften? Sett karakter
Mer info
Forfatter:
Knut Pettersen
Kilde:
Matoppskrift.no
(Intern: 3708)
Oppskriften er
middels vanskelig å tilberede
Kategori:
Tilbehør
Land:
Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2003-03-21
Oppdatert dato:2003-03-21
Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.