Syltegraut





Ingredienser

Sauetalg
Vann
Poteter
Saueblod
Byggmel

Sukker
kanel
allehånde
Salt


Annonse



Fremgangsmåte:

Mengden av ingredienser kan varieres etter hva man har og tykkelse på grøten. Dette er kraftige mat fra gamle dager.

Hakk sauetalget og kok det i kraft med raspede poteter. Lag en jevning av blod og byggmel og tilsett den til det andre. La det koke i 20 minutter.

Smakes til med sukker og salt. Ha og i evt kanel, allehånde og salt.

Server med smeltet smør, flatbrød og melk.

Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 3176)
Oppskriften er middels vanskelig å tilberede
Kategori: Grøt
Land: Norge
Fylke: Hordaland
Nasjonal/tradisjonsrett
Innlagt dato:2002-12-24
Oppdatert dato:2002-12-24
Lesere: 2848 totalt.

Sett din karakter på oppskriften!

1 2 3 4 5 6




Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.









Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.