Tørket rype



Ingredienser

Ryper




Fremgangsmåte:

Rypa renses for innvoller og saltes etter smak. Tørkes godt og henges på ett luftig og kjølig sted(8-10) grader, Bruk evt nett for fluer.

Vinger kan tørkes på samme måten.

Alternativt kan den tørkes i stekeovn på 60-70 grader i ca 10 timer.

Har du prøvd oppskriften? Sett karakter

1 2 3 4 5 6



Mer info

Forfatter:
Kilde: Matoppskrift.no
(Intern: 22877)
Kategori: Røkt/gravet/saltet
Land: Ukjent-opprinnelse
Innlagt dato:2006-10-01
Oppdatert dato:2006-10-01


Legg inn kommentar eller trykk liker på denne oppskriften.
PS: Om du oppdager feil på oppskriften, send meg heller en mail.






Ansvarlig utgiver: © 2002- Databasesør AS Adresse: Matoppskrift.no,
Major Laudalsvei 6, 4630 Kristiansand Orgnr.: 911 668 602 mva.